MurhaWiki:Tervetuloa MurhaWikiin

MurhaWiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun
1. Tervetuloa
2. Ensimmäinen muokkauksesi
3. Tutustu MurhaWikiin

Huomaatko muokkaa-välilehden jokaisen artikkelin ylälaidassa? MurhaWikissä voit muokata sivuja milloin haluat, myös ilman käyttäjätunnusta. Kun näet punaisen linkin, se tarkoittaa, että kyseistä artikkelia ei ole vielä kirjoitettu, ja pääset linkin kautta suoraan kirjoittamaan artikkelia.

Mikä MurhaWiki on?

MurhaWiki on vapaa rikostietokanta, jota kuka tahansa, kuten sinä, voi muokata. MurhaWikin sisältö noudattaa GNU Free Documentation -lisenssin ehtoja, mikä tarkoittaa sitä, että Wikipedia on vapaa ja myös pysyy sellaisena ikuisesti. Katso MurhaWiki ja tekijänoikeudet koskien yksityiskohtia ja avoimen ja vapaan sisällön taustoja.


Miten voin auttaa?

Voit välittömästi ryhtyä töihin ja toimittaa juuri sitä artikkelia, jota haluat! Artikkelin muokkaamista varten et tarvitse käyttäjätunnusta, mutta käyttäjätunnuksen avulla saat MurhaWikin käyttöä ja kommunikointia helpottavia työkaluja.


Uudet osallistujat ovat aina tervetulleita MurhaWikiin, ja heitä kannustetaan muokkaamaan sivuja rohkeasti. Kun muokkaat artikkeleita, älä huolehdi liikaa virheistä, koska muut osallistujat seuraavat muiden tekemiä muutoksia Tuoreet muutokset -sivulta.

Kokeillaan muokkaamista! >>